Als je op mijn website komt, ben je misschien ook wel benieuwd wie daar achter zit. Ik zal me even voor stellen:

Ik ben Ria van Hoorn, moer van 6 kinderen die allemaal al op zichzelf wonen. Mijn man is vorig jaar helaas, na een kort ziekbed overleden. overleden. Dus nu doe ik mijn best om er het beste van te maken. Dat valt niet altijd mee, maar ik doe mijn best.

 

Ik heb al 12 jaar een eigen bedrijfje. Ik ben begonnen met het verkopen aan taartproducten en taartdozen. Eerst via een webshop en ook heb ik vanaf 2012 tot 2017 een echt winkeltje gehad aan de rand van het centrum in Oosterhout. Ik voerkocht daar taartproducten, taartdozen en cadeauartikelen.

Op een gegeven moment werd dat toch wat te duur en omdat ik dan weer voor 5 jaar moest tekenen voor dat winkelpand, heb ik ervoor gekozen om te stoppen met deze fysieke winkel. Ik werk nu weer van huis uit.

De taartspulletjes ben ik aan het afbouwen, zo ook de cadeauartikelen. Ik heb nog wel het een en ander, dus als je interesse hebt, kun je altijd informeren. Maar het grootste deel is nu nog de verkoop van taartdozen en taartkartons.

 

Verder ben ik geen stilzitter en heb ik samen met mijn dochter ook nog een bakblog opgezet. "liefdevoorbakken". Misschien ken je de blog al, er staan heel veel recepten op van taarten, cupcakes en andere zoete lekkernijen. En ook af en toe wat hartige hapjes.

We proberen hier elke week een nieuw recept te plaatsen. We pretenderen niet dat we pattisiers zijn, maar we doen ons best om leuke, niet al te ingewikkelde recepten te maken. Kijk op www.liefdevoorbakken.nl

 

Dan maak ik ook nog taarten en cupcakes en brownies op bestelling, heb je daar interesse in, kijk dan op www.twinkelotje.nl